PROJECTGEGEVENS

  • Klant: Mekking
  • Project Start: 2015
  • Project Einde: 2015

FEEDBACK

“Zeer tevreden over het geleverde werk! Wij hebben het binnen- en buitenschilderwerk laten doen en tevens heeft Bij Cristian een overkapping gerealiseerd. Altijd gebruik van de beste verf en geen besparing op materialen”

“Top werk geleverd! Alles netjes gehouden. Zeer tevreden met onze badkamer”

PROJECTBESCHRIJVING

Dit project omvatte de dakrenovatie van Mekking. Door lekkages waren de dakspanten op meerdere plaatsen verrot. Na een grondige inspectie is besloten de dakspanten en daklatten te vervangen. Tevens is er een folie aangebracht ter verbetering van de isolatie. Op deze manier is een kostenefficiënte dakrenovatie doorgevoerd waardoor het dak er weer vele jaren tegenaan kan.

AANPAK

OFFERTE

Er is begonnen met een grondige inspectie van de staat van het dak en de oorzaak van de problemen. Op basis hiervan is een offerte uitgebracht in overleg met de eisen en wensen van de klant.

VOORBEREIDING

Na akkoord van de klant is er begonnen met de voorbereiding. Materiaal bestellen en steiger opbouwen.

SLOOP

Voorzichtig werden de dakpannen verwijderd en opgeslagen voor hergebruik. Alle slechte delen werden verwijderd en netjes afgevoerd.

OPBOUW

Nieuwe delen werden geplaatst. De dakconstructie hersteld en een folie aangebracht. Tot slot werden de gereinigde pannen teruggeplaatst. Het eindresultaat is een net dak wat nog vele jaren meegaat.

RECENTE PROJECTEN