Over ons

Waar vakwerk de standaard is

ONS VERHAAL

De bedrijfsbus

Klusbedrijf ‘Bij Cristian’ is opgericht in 2011 , en heeft sindsdien voor vele bedrijven en particulieren gewerkt. Voorbeelden van deze werkzaamheden vindt u hier.

Dit is waarom ú voor klusbedrijf ‘Bij Cristian’ kiest:

 • Vakschilder van Sigma Coatings
  De vakschilder maakt onderhoudsplannen, zorgt voor perfect onderhoud en werkt met professionele verf
  van Sigma Coatings. Wij streven naar een optimaal resultaat, en gebruiken daarom alleen de beste materialen. Wij maken er persoonlijk meer vakwerk van!
 • Kwaliteit én scherpe tarieven
  Klusbedrijf ‘Bij Cristian’ levert kwaliteit, door onze vele jaren ervaring in diverse soorten klus- en schilderwerk. Deze combinatie met het uitsluitend werken van de beste materialen en gereedschappen, zorgen voor een hoge klanttevredenheid. Ook de prijs vinden wij erg belangrijk; wij hanteren scherpe tarieven en maken voor u een offerte op maat.
 • Uitstekende service
  Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, dit staat bij al onze klanten voorop. Ook de communicatie met u vinden wij belangrijk, wij doen alles in goed overleg met u, er wordt nooit iets aangepast zonder u medeweten. Daarnaast zijn wij erg flexibel, en werken wij ook in de avonduren en op zaterdagen. U kunt ons daarnaast ten aller tijden bereiken ; wij doen niet aan kantoor uren!

89

Gerealiseerde Projecten

99

Tevreden Klanten

39

Vakmensen

ONZE AANPAK

OFFERTE

Op basis van uw schetsen, ideeën en een voorbereidend gesprek maken wij een ontwerp en/of een duidelijke inschatting van de kosten en de planning.

AKKOORD VAN DE KLANT

In overleg met de klant worden de eisen en wensen bijgesteld. Het ontwerp wordt eventueel aangepast. We gaan door tot de klant geheel tevreden is.

WERK UITVOEREN

Op basis van het definitieve ontwerp wordt het werk voorbereid. De beste materialen worden toegepast voor een professioneel eindresultaat.

WIE IS CRISTIAN

Cristian

Eigenaar

Een ervaren vakman voor wie een klus pas klaar is als de klant tevreden is.

TELEFOON

06-47321797

ADRES

Van Uvenweg 189
Wageningen

EMAIL

info@klusbedrijfbijcristian.nl